fbpx
25920-23230 info@korifi.net

Τμήμα 5-7 ατόμων … η αποθέωση της συνεργασίας

Είστε εδώ :

Οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος έχουν ξεκινήσει!

2 Επιλογές Εκπαίδευσης

Δια ζώσης

Παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω
Φυσικού Τμήματος στο Φροντιστήριο

Εξ Αποστάσεως

Παρακολούθηση των μαθημάτων με
Σύγχρονη Εκπαίδευση από το σπίτι σας

Τα Πλεονεκτήματα

Η δύναμη της ομάδας

Οι μαθητές μαθαίνουν να δουλεύουν και να συνεργάζονται μέσα στην ομάδα, κάτι που δεν αποτελεί απλώς εφόδιο, αλλά ανάγκη για το αυριανό εργασιακό στίβο.

Ομοιογένεια

Οι μαθητές μας εντάσσονται μέσω διαγνωστικών τεστ και της μέχρι τώρα εκπαιδευτικής τους πορείας σε τμήμα που αποτελείται από μαθητές παρόμοιων στόχων και δυναμικής.

Ευγενής Άμιλλα

Ο συναγωνισμός βελτιώνει τις επιδόσεις των μαθητών, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με το ιδιαίτερο, καθώς ο μαθητής δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον καθηγητή του.

Στο επίκεντρο

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή με εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα χωρίς μειώσεις και περικοπές, που επιτρέπει στον καθηγητή να έχει τον κάθε μαθητή υπό τον έλεγχο και την ορθή καθοδήγηση του.

Συνεργασία

Προεγγραφή & Όφελος

Προσφέρουμε δωρεάν 2 τεστ, το ένα Επαγγελματικού Προσανατολισμού & το δεύτερο Χαρακτηριστικών της Προσωπικότητας συνολικής αξίας 80€ με κάθε προεγγραφή έως 08/06 για την Γ΄τάξη και μέχρι 31/07 για τις υπόλοιπες τάξεις.

Επιβράβευση

Μέσω του προγράμματος ΦΕΡΕ ΦΙΛΟ κερδίζετε μια επιπλέον έκπτωση στα δίδακτρα και δωρεάν εκπαίδευση στις Βασικές Γνώσεις Χειρισμού Η/Υ για εσάς και μέλη της οικογένεια σας που σας οδηγεί σε πιστοποίηση αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και στην Ε.Ε.

Έναρξη Μαθημάτων

Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου στις 22/06 (α΄ κύκλος) και 24/8 (β΄ κύκλος) και για τους Αποφοίτους που θέλουν να ξαναδώσουν εξετάσεις στις 07/09. Για τους μαθητές της Α΄ & Β΄ Λυκείου & του Γυμνασίου στις 07/09.

Τα δίδακτρα

Διατηρούμε σε χαμηλά επίπεδα τα δίδακτρα όλη την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε τα δίδακτρα για τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.

Εγγύηση Ποιοτικής Εκπαίδευσης

Τηρούμε απαρέγκλιτα τους εξής κανόνες :

Α. Ο κάθε καθηγητής διδάσκει μόνο το αντικείμενο που έχει σπουδάσει.

Β. Δεν επαναπαυόμαστε, γιατί αυτό θα μας στερούσε τη δυνατότητα βελτίωσης και εισαγωγής νέων τεχνικών διδασκαλίας.
Θέτουμε ως στόχο στον εαυτό μας να προσφέρουμε κάθε χρονιά κάτι νέο και κάτι καλύτερο στους μαθητές μας.

Γνωρίστε μας εδώ.

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς γίνεται καταγραφή των στόχων σε ειδικό έντυπο.

Η παρακολούθηση της πορείας είναι διαρκής και αν χρειαστεί γίνονται οι κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.

Η διδασκαλία γίνεται βάση αναλυτικού προγράμματος σπουδών που επιτρέπει την έγκαιρη ολοκλήρωση της δίνοντας στην επανάληψη τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται.

Όπως είναι αδύνατον ένας αθλητής να διακριθεί σε επίσημους αγώνες, χωρίς πολλούς δοκιμαστικούς αγώνες έτσι και ένας υποψήφιος είναι αδύνατον να γράψει καλά, αν το πρώτο του διαγώνισμα του είναι αυτό των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Έχουμε τον τρόπο να μετατρέπουμε τα αρνητικά συναισθήματα που δημιουργεί το διαγώνισμα στους μαθητές σε μια θετική διαδικασία που είναι απαραίτητη για την επίτευξη του τελικού στόχου.

Συμμετοχή στα Επαναληπτικά Διαγωνίσματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.) που προσομοιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2592023230, να περάσετε από το φροντιστήριο μας (έναντι του ΚΤΕΛ) ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα αναλάβουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η γραμματεία μας λειτουργεί καθημερινά:

  • από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Μάιο: 10:00 – 20:00.
  • από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο: 9:30-16:00.

Μοιράσου το με τον κόσμο

Γνωρίστε την ομάδα μας

Μέσα από την ματιά των μαθητών μας.

Τμήμα 2 ατόμων

Φτιάξε με τον φίλο σου την πιο δυνατή ομάδα.

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Πέτυχε τους στόχους σου μέσω της εξατομίκευσης.

Close Menu