25920 23230     info@korifi.net

ENΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

  • Η εταιρεία Καϊρέτης Σ. & Σια Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο ΚΟΡΥΦΗ (εφεξής «Εταιρεία») επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα») των φυσικών προσώπων που συλλέγει για σαφείς και προκαθορισμένους σκοπούς, όπως προσδιορίζονται, στο πλαίσιο παροχής της συγκατάθεσης των υποκειμένων για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την Εταιρεία.
  • Η Εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα για κανέναν σκοπό που παρεκκλίνει από τους σκοπούς που έχετε επιλέξει στην παρούσα ενημέρωση, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή παρέχεται η συγκατάθεση του υποκειμένου.
  • Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζεται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο πλην των συνεργατών της (οι οποίοι συμμορφώνονται με τον ανωτέρω Κανονισμό) και μόνο όταν αυτό απαιτείται για την επίτευξη των εκάστοτε σκοπών της.
  • Η Εταιρεία λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων είναι αξιόπιστη, ακριβής και πλήρης για την εκπλήρωση των σκοπών που έχετε επιλέξει.
  • Τα Προσωπικά Δεδομένα θα τηρούνται για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που επιλέξατε στην παρούσα ενημέρωση, πλην των περιπτώσεων όπου απαιτείται ή επιτρέπεται η τήρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ή της συμμετοχής του υποκειμένου σε επιδοτούμενα προγράμματα.
  • Περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας στην ιστοσελίδα μας korifi.net
  • Τα δικαιώματα είναι τα εξής:
    • Δικαίωμα στην Ενημέρωση σχετικά με την τήρηση, επεξεργασία, προέλευση και τους σκοπούς της επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την Εταιρεία. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας καλώντας στο 2592023230 ή μέσω του e-mail info@korifi.net.
    • Δικαίωμα Πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς.
    • Δικαίωμα Διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη στιγμή από αυτήν της υπογραφής του παρόντος εγγράφου.
    • Δικαίωμα Ανάκλησης της Συγκατάθεσης σας για επεξεργασία των δεδομένων σας από την εταιρεία.
    • Δικαίωμα της Φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή της παραλαβής τους και της μεταφοράς τους σε άλλο πάροχο υπηρεσιών κατάρτισης.
    • Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας των Δεδομένων, δηλαδή μπορεί να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας.
    • Δικαίωμα Εναντίωσης με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας από την εταιρεία, αν θεωρείτε ότι επηρεάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.
    • Δικαίωμα στη Λήθη, δηλαδή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία σε ψηφιακή ή φυσική μορφή, υπό την επιφύλαξη ορισμένων εκ του Νόμου περιορισμών.
    • Δικαίωμα Υποβολής Καταγγελίας ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων.
Close Menu