fbpx
25920-23230 info@korifi.net

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Βασικές Γνώσεις Χειρισμού Η/Υ με εκπαίδευση από το σπίτι σας

ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ: ΗΟΜΕ - For Me

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

25920 23230

Είστε εδώ :

Τρόπος Κατάρτισης

Από το σπίτι σας μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Η Πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για την εκπαίδευση σας
24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 • Σε όσους θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα χρησιμοποιήσουν για προσωπική και επαγγελματική χρήση.
 • To συγκεκριμένο σενάριο περιέχει περισσότερες ασκήσεις κατανόησης της ύλης πέρα από το επίπεδο που απαιτούν οι εξετάσεις πιστοποίησης.
 • Όσοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους οδηγήσουν στην απόκτηση της πιστοποίησης που απαιτείται σε ΑΣΕΠ & Δημόσιο Τομέα μπορούν να δουν και το σενάριο κατάρτισης HOME – ΑΣΕΠ (τέλος σελίδας).
 • Όσοι θέλουν να αποκτήσουν όλες τις γνώσεις για εύρεση εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα και στο Εξωτερικό μπορούν να δουν και το σενάριο κατάρτισης HOME – All (τέλος σελίδας).
 • Παρακολουθείτε τα βιντεομαθήματα ανά ενότητα κάθε εφαρμογής την στιγμή της ημέρας  και για το χρονικό διάστημα που μπορείτε.
 • Η παρακολούθηση του κάθε βιντεομαθήματος γίνεται όσες φορές επιθυμείτε (ολόκληρο ή  τμήμα του).
 • Περιέχονται ερωτήσεις εμπέδωσης ανά ενότητα κάθε εφαρμογής, μαζί με βιντεολύσεις σε περίπτωση που κάνετε κάτι λάθος.
 • Περιέχονται Επαναληπτικά Τεστ που προσομοιώνουν τις εξετάσεις πιστοποίησης.
 • Περιέχονται στατιστικά με τα οποία παρακολουθείτε την πρόοδο σας.
 • Γλυτώνετε χρόνο και χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από το σπίτι σας.

ΗΟΜΕ For Me

Απόκτηση Γνώσεων για Προσωπική & Επαγγελματική Χρήση

Εσείς επιλέγετε τις εφαρμογές που θα καταρτιστείτε. Διαθέσιμες Εφαρμογές: Word, Excel, Internet, PowerPoint, Windows, Access

3 Ενότητες

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 90 ημέρες

Κατάρτιση
έως 80 ώρες

4 Ενότητες

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 90 ημέρες

Κατάρτιση
έως 100 ώρες

5 Ενότητες

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 120 ημέρες

Κατάρτιση
έως 120 ώρες

6 Ενότητες

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 120 ημέρες

Κατάρτιση
έως 140 ώρες

3 Εφαρμογές

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 90 ημέρες

Κατάρτιση
έως 80 ώρες

4 Εφαρμογές

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 90 ημέρες

Κατάρτιση
έως 100 ώρες

5 Εφαρμογές

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 120 ημέρες

Κατάρτιση
έως 120 ώρες

Στην περίπτωσή που θέλετε όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές σας προτείνουμε το οικονομικότερο πακέτο:

6 Εφαρμογές

Διάρκεια Εκπαίδευσης
έως 120 ημέρες

Κατάρτιση έως 140 ώρες

Είμαστε σίγουροι ότι η πλατφόρμα εκπαίδευσης θα σας ενθουσιάσει και θα σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας χωρίς να χρειαστεί να χάσετε χρόνο σε μετακινήσεις  και να δαπανήσετε χρήματα σε αυτές.

Λήψη Παρουσίασης

Αν μάλιστα ο τόπος κατοικίας σας είναι κοντά στην Ελευθερούπολη θα χαρούμε να περάσετε από το κέντρο μας να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε εμείς την πλατφόρμα.

Αν δεν είστε κοντά μας μπορείτε να πάρετε μια γεύση των βιντεομαθημάτων που περιέχονται στην πλατφόρμα στο παρακάτω video.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας είναι να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την έκδοση του Microsoft Office έκδοση 32bit * (π.χ. Office 2019) στην οποία θέλετε να εκπαιδευτείτε και στην συνέχεια να εξεταστείτε. Η πλατφόρμα υποστηρίζει το Office 2019 & τα Windows 10, όπως και παλαιότερες εκδόσεις.

* Στην έκδοση των 64bit υπάρχει διένεξη σε κάποιες ασκήσεις του Οutlook (με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τις μετράει ως σωστές), οι υπόλοιπες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά, όπως και τα βιντεομαθήματα.

Οι εξετάσεις στο κέντρο μας διενεργούνται σε ότι πιο νέο προσφέρει η Microsoft αυτήν την στιγμή, δηλαδή το Office 2019 & τα Windows 10.

Σας προσφέρουμε δύο πιστοποιητικά για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας. 

Το πιστοποιητικό DIPLOMA BASIC OFFICE (ξεχωριστή εξέταση ανά εφαρμογή) και το DIPLOMA BUSINESS OFFICE (σε μια μόνο εξέταση οι 3 βασικές εφαρμογές).

 • Τα πιστοποιητικά της Diploma δεν έχουν ημερομηνία λήξης για την χρήση σε Δημόσιους Οργανισμούς και Φορείς.
 • Ξεκλειδώνουν την συμμετοχή σας στην πλειοψηφία των διαγωνισμών ΑΣΕΠ και σε προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας σε θέσεις που απαιτούν Βασικές Γνώσεις Χειρισμού Η/Υ.
 • Σας εξασφαλίζουν τα 4 μόρια στο νέο Σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι εξετάσεις στο κέντρο μας ορίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους τυχόν περιορισμούς σε ώρες και ημέρες που πιθανόν να έχετε.

Αν κατοικείτε εντός Ν.Καβάλας τελειώνοντας την εκπαίδευση σας θα σας εντάξουμε στο επόμενο τμήμα εξετάσεων. 

 • Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού DIPLOMA BASIC OFFICE στις 3 εφαρμογές (Word, Excel, Internet/Outlook) ανέρχεται στα 150 €. Για κάθε επιπλέον εφαρμογή (Power Point, Windows, Access) το κόστος είναι 30€.

 • Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού DIPLOMA BUSINESS OFFICE στις 3 εφαρμογές (Word, Excel, Internet/Outlook) ανέρχεται στα 150 €.  Για κάθε επιπλέον εφαρμογή (Power Point, Windows, Access) το κόστος είναι 30€.

Αν κατοικείτε εκτός Ν.Καβάλας, μπορούμε να σας πληροφορήσουμε  αν υπάρχει κέντρο κατάρτισης κοντά στον τόπο κατοικίας σας όπου μπορείτε να δώσετε εξετάσεις και να αποκτήσετε το πιστοποιητικό της Diploma. Το κόστος εξετάσεων πιστοποίησης σε αυτήν την περίπτωση καθορίζεται από το κέντρο που θα επιλέξετε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που συλλέχθηκαν στις εξετάσεις πιστοποίησης  που διενεργήθηκαν στο κέντρο μας*, τα ποσοστά επιδόσης των εκπαιδευόμενων που προτίμησαν την ψηφιακή πλατφόρμα ΑΘΗΝΑ για την εκπαίδευση τους βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και για τις δυο πιστοποιήσεις της DIPLOMA.

Μ.Ο. Επίδοσης
0%

BASIC OFFICE

Μ.Ο. Επίδοσης
0%

BUSINESS OFFICE

* Τα ποσοστά ενημερώνονται μετά από κάθε εξέταση.

Τι Αποκομίζω;

 • Εκπαιδευτείτε με τον ρυθμό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις.
 • Γλυτώστε χρόνο και χρήματα, καθώς δεν θα μετακινηθείτε από το σπίτι σας.
 • Απόκτηση των γνώσεων που απαιτούνται για τις εξετάσεις πιστοποίησης "ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ" και επιπλέον που θα σας φανούν χρήσιμες για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

Δίδακτρα

 • 3 Εφαρμογές: 120€
 • 4 Εφαρμογές: 150€
 • 5 Εφαρμογές: 180€
 • 6 Εφαρμογές: 200€

Μοιράσου το με τον κόσμο

Εναλλακτικά πακέτα για ΑΣΕΠ και εργασία σε Ιδιωτικό Τομέα/Εξωτερικό :

Beautiful young woman using her laptop in the kitchen.

Πληροφορική ΗΟΜΕ ΑΣΕΠ

Απόκτηση Γνώσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης.

Young student sitting at the table and use the laptop

Πληροφορική ΗΟΜΕ ALL

Απόκτηση Γνώσεων για εύρεση εργασίας σε Ιδιωτικό Τομέα & Εξωτερικό και για τις εξετάσεις πιστοποίησης.

Είπαν για την εκπαιδευτική τους εμπειρία

Επέλεξα την εκπαίδευση από το σπίτι λόγω της ευελιξίας που προσφέρει. Γίνεσαι εσύ ο μαθητής αλλά και ο δάσκαλος, αφού δεσμεύεσαι απέναντι στον εαυτό σου να ολοκληρώσεις την ύλη και να επιτύχεις στα tests εξάσκησης.Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πως παρά του ότι έχεις να κάνεις με ένα πρόγραμμα και όχι με ένα φυσικό πρόσωπο, δεν μου δημιουργήθηκε καμία απορία κατά την διάρκεια των μαθημάτων, καθώς είναι αναλυτικά και πολύ κατατοπιστικά. Το προτείνω ήδη σε φίλους και γνωστούς.
ΒΕΝΙΑ Μ.
Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στην πλατφόρμα «ΑΘΗΝΑ» αντιλήφθηκα ότι παρότι χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα προγράμματα του υπολογιστή χρόνια, εντούτοις δεν γνώριζα ούτε τα μισά. Και το πιο αξιοθαύμαστο είναι ότι όλη η γνώση αυτή προήλθε από τα άκρως κατατοπιστικά, περιεκτικά αλλά και αναλυτικά βιντεάκια και τα αντίστοιχα τεστ της πλατφόρμας που σου άφηναν μία αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κανονική αίθουσα διδασκαλίας.Έχω συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσης προγραμμάτων του Η/Υ και η αίσθηση που είχα μετά το τέλος της διαδικασίας ήταν ότι η πλατφόρμα πραγματικά εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια αυτό για το οποίο έχει σχεδιαστεί: Να καταφέρει να σου μάθει όσα χρειάζεσαι για να έχεις ευχέρεια με τα προγράμματα αλλά και να περάσεις τις εξετάσεις πιστοποίησης με επιτυχία.
ΓΕΥΣΗ Κ.
Αν και η απόφαση να δώσω για το πιστοποιητικό ήταν βεβιασμένη και ο χρόνος περιορισμένος, χαίρομαι που βρήκα την πρωτοποριακή πλατφόρμα "Αθηνά".Μέσα στο λιγοστό χρόνο που είχα διαθέσιμο,κατάφερα μέσω της πλατφόρμας να εξοικειωθώ με προγράμματα πάνω στα οποία είχα λιγοστή,έως και καθόλου, γνώση και εμπειρία και ως εκ τούτου αυτή η "γνωριμία" να είναι εντέλει καρποφόρα.Τα βιντεάκια ήταν άπλα, κατανοητά και οι ασκήσεις κατατοπιστικές ώστε να ανταποκρίνονται στις πραγματικές εξετάσεις.ο χώρος των εξετάσεων είναι φιλικός,σύγχρονος,άνετος και πλήρως εξοπλισμένος για να φιλοξενήσει τέτοιου είδους εξετάσεις. Το συστήνω ανεπιφύλακτα...
ΣΤΕΛΛΑ Κ.
Η πλατφόρμα “Αθηνά” δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να πλουτίσουν τις γνώσεις τους στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές να το κάνουν με άνεση από το σπίτι τους σε ώρες που το επιθυμούν.Τα βιντεομαθήματα είναι λεπτομερή, αναλυτικά και με πολλές διευκρινίσεις. Οι ασκήσεις που τα συνοδεύουν βοηθούν ώστε να εξασκηθούμε σε όσα διδασκόμαστε. Τα επαναληπτικά τεστ πέρα από το ότι καλύπτουν όλο το εύρος της ύλης βοηθούν να θυμηθούμε όσα τυχόν έχουμε ξεχάσει και έτσι μας προετοιμάζουν πλήρως για τις εξετάσεις πιστοποίησης.Οι παρεχόμενες ώρες εκπαίδευσης είναι υπέρ αρκετές. Τέλος ως μειονέκτημα θα σημειώσω κάποια λάθη σε 2-3 ασκήσεις τα οποία δεν εμποδίζουν την υπόλοιπη διαδικασία.
ΟΛΓΑ Π.
Λόγω δύσκολων ωραρίων δουλειάς, είχα αποκλείσει την περίπτωση διαπροσωπικών μαθημάτων. H εκπαιδευτική πλατφόρμα “ΑΘΗΝΑ” αποδείχθηκε η μοναδική περίπτωση να καταφέρω να αποκτήσω πτυχίο Η/Υ. Οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας συνδεόμουν και παρακολουθούσα τα μαθήματα μου, με τον ρυθμό που όριζα εγώ. Τα video αναλυτικά και ουσιώδη και η δυνατότητα συνεχών test κατά βούληση, σωτήρια.
ΜΑΝΩΛΗΣ Χ.
Η εμπειρία μου από την εκπαιδευτική πλατφόρμα και το κέντρο κατάρτισης ΚΟΡΥΦΗ είναι πολύ θετική. Η διδασκαλία γίνεται με video που εξηγούν με λεπτομέρεια την κάθε ενότητα, στο τέλος με τα tests μπορείς να ελέγξεις την πρόοδό σου. Ο χρόνος για μένα ήταν υπεραρκετός και η βοήθεια από το κέντρο κατάρτισης ΚΟΡΥΦΗ όπου χρειάστηκε πολύτιμη, όλα καλά λοιπόν και σίγουρα θα ξανά προτιμήσω την συνεργασία μαζί τους εάν χρειαστεί.
ΘΟΔΩΡΗΣ Τ.
Η ψηφιακή πλατφόρμα ήταν ιδιαίτερα εύχρηστη και ο εκπαιδευτής πολύ κατατοπιστικός στα βιντεομαθήματά του. Η διαδικασία της μάθησης ήταν πολύ ευχάριστη, δημιουργική και αποτελεσματική, αφού στο τέλος υπήρχε αίσιο αποτέλεσμα.Το μόνο πράγμα που ίσως να θέλει διόρθωση είναι η βαθμολόγηση ορισμένων ερωτήσεων στον Internet Explorer.
ΝΟΤΗΣ Γ.
Την ψηφιακή πλατφόρμα εκμάθησης θα την χαρακτήριζα αρκετά καλή και εύκολη στη χρήση. Εξηγεί αναλυτικά την θεωρία και οι ασκήσεις εξάσκησης είναι επαρκείς για να εμπεδώσεις την ύλη.
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.

Μοιράσου το με τον κόσμο

Close Menu