25920 23230 info@korifi.net

Χρήση Cookies στον Ιστότοπο μας

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Οι δικτυακοί τόποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στα cookies που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, εάν μια εμπορική εταιρία αποθηκεύσει ένα cookie στο πρόγραμμα περιήγησής σας, η συγκεκριμένη μπορεί να έχει πρόσβαση στο δικό της cookie, αλλά όχι σε αυτό μιας άλλης εταιρίας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies δεν σας προσδιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο. Περιλαμβάνουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, τη σύνδεσή σας στο Internet, π.χ. λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα, τη διεύθυνση IP, τις συνήθειες περιήγησης και του χρόνου περιήγησης στο Διαδίκτυο και την τοποθεσία σας.

Όπως είναι συνήθης πρακτική σε πολλούς δικτυακούς τόπους, μπορούμε να αποθηκεύσουμε και να έχουμε πρόσβαση σε cookies, web beacons, Flash cookies και άλλες τεχνολογίες στον υπολογιστή σας.

Η χρήση των cookies είναι τεχνικά απαραίτητη για την ολοκληρωμένη πραγματοποίηση της σύνδεσής σας στον διαδικτυακό τόπο. Με τη χρήση του ιστότοπου με την επωνυμία «korifi.net», δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies.

ENΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

  • Η εταιρεία Καϊρέτης Σ. & Σια Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο ΚΟΡΥΦΗ (εφεξής «Εταιρεία») επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα») των φυσικών προσώπων που συλλέγει για σαφείς και προκαθορισμένους σκοπούς, όπως προσδιορίζονται, στο πλαίσιο παροχής της συγκατάθεσης των υποκειμένων για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους από την Εταιρεία.
  • Η Εταιρεία δεν χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα για κανέναν σκοπό που παρεκκλίνει από τους σκοπούς που έχετε επιλέξει στην παρούσα ενημέρωση, εκτός εάν απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία ή παρέχεται η συγκατάθεση του υποκειμένου.
  • Η Εταιρεία δεν διαβιβάζει τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργάζεται σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο πλην των συνεργατών της (οι οποίοι συμμορφώνονται με τον ανωτέρω Κανονισμό) και μόνο όταν αυτό απαιτείται για την επίτευξη των εκάστοτε σκοπών της.
  • Η Εταιρεία λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων είναι αξιόπιστη, ακριβής και πλήρης για την εκπλήρωση των σκοπών που έχετε επιλέξει.
  • Τα Προσωπικά Δεδομένα θα τηρούνται για το διάστημα που απαιτείται προκειμένου να εκπληρωθούν οι σκοποί που επιλέξατε στην παρούσα ενημέρωση, πλην των περιπτώσεων όπου απαιτείται ή επιτρέπεται η τήρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ή της συμμετοχής του υποκειμένου σε επιδοτούμενα προγράμματα.
  • Περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας στην ιστοσελίδα μας korifi.net
  • Τα δικαιώματα είναι τα εξής:
    • Δικαίωμα στην Ενημέρωση σχετικά με την τήρηση, επεξεργασία, προέλευση και τους σκοπούς της επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την Εταιρεία. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο επεξεργασίας καλώντας στο 2592023230 ή μέσω του e-mail info@korifi.net.
    • Δικαίωμα Πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς.
    • Δικαίωμα Διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη στιγμή από αυτήν της υπογραφής του παρόντος εγγράφου.
    • Δικαίωμα Ανάκλησης της Συγκατάθεσης σας για επεξεργασία των δεδομένων σας από την εταιρεία.
    • Δικαίωμα της Φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων, δηλαδή της παραλαβής τους και της μεταφοράς τους σε άλλο πάροχο υπηρεσιών κατάρτισης.
    • Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας των Δεδομένων, δηλαδή μπορεί να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας.
    • Δικαίωμα Εναντίωσης με τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων σας από την εταιρεία, αν θεωρείτε ότι επηρεάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.
    • Δικαίωμα στη Λήθη, δηλαδή τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων που τηρεί η εταιρεία σε ψηφιακή ή φυσική μορφή, υπό την επιφύλαξη ορισμένων εκ του Νόμου περιορισμών.
    • Δικαίωμα Υποβολής Καταγγελίας ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων.
Close Menu